+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Pension Na Hradbách Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 28 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    92%
  • Оборудование

    87%
  • Комфорт

    84%
  • Соотношение цена / качество

    86%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 21.10.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 3.9.2017

Deutsch

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 26.8.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

Семья с маленькими детьми, 25.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína

Пожилые пары, 19.8.2017

Beroun Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Skvělá obsluha a příjemné prostředí a bezvadné snídaňové menu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Skořepa

Пожилые пары, 12.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Zdravím, super poloha penzionu, kousek pěšky všude, snídaně O.K. snad někdy příště. spokojení Skořepovi.

  • není co

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 12.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iarmila

Семья со взрослыми детьми, 11.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • It was so lovely and relaxing, we rearranged our schedule so we could stay an extra night.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš

Молодая пара, 1.4.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Moc milá a ochotná paní na recepci, hezký pokoj, hezká lokalita

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radek Tetiva

одинокий путешественник, 18.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 13.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • prijemne prostredi v podstate v centru mesta, skvela a naprosto dokonala pani recepcni, pripadali jsme si jak doma!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 16.5.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Velmi pěkné ubytování, příjemný a ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hochmuth

Семья с маленькими детьми, 12.12.2015

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Výborná domluva, vyšli vstříc našim požadavkům. Zajímavé, historické prostředí. Škoda jen toho topení.

  • Bohužel nám v prosinci zapoměli pustit topení. Začalo hřát až v noci. Přijel jsem nachlazený i s dětmi.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 15.11.2015

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Молодая пара, 25.10.2015

Podbořany Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal

Группы друзей, 9.8.2014

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Výborná poloha v centru starého města Prostorný pokoj

  • Parkování bylo avizovánu u hotelu. To platí, ale už nikdo nám neřekl, že je to veřejné parkoviště placené po hodinách. Naštěstí aspoň noc od 20 do 8 je zdarma. Na webu je uvedeno, že snídaně je v ceně, ale nebyla. Takže jsem platili víc než jsme počítali. Takto seženete srovnatelné ubytování v centru se snídaní i levněji.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Anonym

Пожилые пары, 20.7.2014

Francie

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ulrich Wasmund

Пожилые пары, 12.7.2014

Deutsch

  • Overall rating
88 %
  • Der famuliere Charakter!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Ľubica Knezovičová

Пожилые пары, 20.4.2014

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Hana

Пожилые пары, 18.1.2014

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Velmi příjemné prostředí.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.