+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Pension Na Hradbách Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 28 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    92%
  • Wyposażenie

    87%
  • Komfort

    84%
  • Cena

    86%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2017

Deutsch

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří

rodzina z małym dzieckiem, 25.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavlína

para, 19.8.2017

Beroun Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Skvělá obsluha a příjemné prostředí a bezvadné snídaňové menu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Skořepa

para, 12.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • Zdravím, super poloha penzionu, kousek pěšky všude, snídaně O.K. snad někdy příště. spokojení Skořepovi.

  • není co

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Iarmila

rodzina ze starszym dzieckiem, 11.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • It was so lovely and relaxing, we rearranged our schedule so we could stay an extra night.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš

dorośli, 1.4.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Moc milá a ochotná paní na recepci, hezký pokoj, hezká lokalita

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radek Tetiva

podróżujący w pojedynkę, 18.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • prijemne prostredi v podstate v centru mesta, skvela a naprosto dokonala pani recepcni, pripadali jsme si jak doma!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Velmi pěkné ubytování, příjemný a ochotný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hochmuth

rodzina z małym dzieckiem, 12.12.2015

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Výborná domluva, vyšli vstříc našim požadavkům. Zajímavé, historické prostředí. Škoda jen toho topení.

  • Bohužel nám v prosinci zapoměli pustit topení. Začalo hřát až v noci. Přijel jsem nachlazený i s dětmi.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.11.2015

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

dorośli, 25.10.2015

Podbořany Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Michal

grupa przyjaciół, 9.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Výborná poloha v centru starého města Prostorný pokoj

  • Parkování bylo avizovánu u hotelu. To platí, ale už nikdo nám neřekl, že je to veřejné parkoviště placené po hodinách. Naštěstí aspoň noc od 20 do 8 je zdarma. Na webu je uvedeno, že snídaně je v ceně, ale nebyla. Takže jsem platili víc než jsme počítali. Takto seženete srovnatelné ubytování v centru se snídaní i levněji.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 20.7.2014

Francie

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ulrich Wasmund

para, 12.7.2014

Deutsch

  • Cena ogólna
88 %
  • Der famuliere Charakter!

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Ľubica Knezovičová

para, 20.4.2014

Čeština

  • Cena ogólna
70 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Hana

para, 18.1.2014

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Velmi příjemné prostředí.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.